STĚHUJEME SE! 21. a 22. 10. nebudeme odesílat objednávky. Děkujeme za pochopení.

Zavřít
Zavřít
Logo

Podporujeme českou kreativitu: Pomoc s doprodejem výrobků z dílny ByLuci

začátečníci Časová náročnost: 5 minut

Rádi bychom vám chtěli představit novinku, která nejen obohatí naši nabídku, ale také podpoří jednu z českých značek dětského oblečení a vybavení. Šicí dílna ByLuci, kterou založila Lucie Ježková Janošíková, bohužel ukončuje své podnikání, a my v Mimi látkách jsme se rozhodli jí pomoci s doprodejem látek a jejích úžasných výrobků.

Lucie Ježková Janošíková

začala svou podnikatelskou dráhu před sedmi lety, když pro svého druhorozeného syna ušila první výbavičku do dětské postýlky. Její firma ByLuci, která zaměstnávala 15 lidí a denně produkovala 50 až 70 zásilek, se rychle stala jednou z nejvýznamějších značek dětského oblečení a výbavy v Česku. Měsíčně spotřebovávala až patnáct set kilogramů dutého vlákna, ale i přes tento růst si firma zachovala rodinný charakter.

Bohužel, i ty nejlepší příběhy někdy končí. Lucie se rozhodla, vzhledem k situaci na trhu, svou šicí dílnu uzavřít, ale její krásné výrobky zůstávají. Proto jsme se v Mimi látkách rozhodli spojit síly a pomoci jí s doprodejem posledních zásob. A co je nejlepší? Tyto výrobky můžete nyní zakoupit s velkou slevou! Nabídku si můžete prohlédnout tady.

Naše spolupráce s Lucií je více než jen obchodní transakce. Je to příběh o podpoře, spolupráci a české tvořivosti. Lucie nám svěřila své skladové zásoby látek, které nyní najdete v našem e-shopu Mimi látky. Tyto látky nejsou jen materiálem, ale nositeli příběhů a rukodělné dovednosti.

Nákupem zlevněných výrobků od ByLuci nejen získáte kvalitní dětské oblečení a doplňky, ale také podpoříte českou podnikatelku, která vložila do svého podnikání srdce a duši. V Mimi látkách věříme, že podpora místních tvůrců a podnikatelů je klíčová pro udržení naší kreativní komunity živé a prosperující.

Přijďte navštívit náš e-shop Mimi látky, kde najdete širokou škálu látek a nyní i látky z dílny ByLuci. Pomozte nám podpořit Lucii v této fázi a využijte jedinečné příležitosti nakoupit krásné a kvalitní produkty za výhodné ceny.

Látky si ukážeme na živáku v neděli 18. 8. v 19:00.

Děkujeme, že jste součástí naší komunity a že společně můžeme dělat rozdíl.

Vaše Mimi