STĚHUJEME SE! 21. a 22. 10. nebudeme odesílat objednávky. Děkujeme za pochopení.

Zavřít
Zavřít
Logo

Střihy od Lucie Markové exkluzivně na Mimilátkách

začátečníci Časová náročnost: 5 minut

Máte rádi módu? S radostí představujeme novou kolekci střihů od renomované módní návrhářky Lucie Markové, které si můžete zakoupit v elektronické i tištěné verzi. Tyto střihy jsou ideální volbou pro všechny, kteří chtějí tvořit vlastní módní kousky s osobitým stylem a zároveň si cení kvality a udržitelnosti.

Kdo je Lucie Marková?



Lucie Marková je jméno, které ve světě módy rezonuje stále silněji. Tato česká návrhářka si získala své renomé díky svému inovativnímu přístupu k oděvní tvorbě. Její modely nejsou pouze oděvy, ale umělecká díla, která odrážejí její hluboké propojení s přírodou, udržitelností a moderními technologiemi. Lucie ve svých kolekcích spojuje estetiku s funkcionalitou, a to vše s ohledem na nejnovější trendy i tradiční řemeslné postupy.

Co najdete v naší nabídce?

V našem eshopu najdete širokou škálu střihů od Lucie Markové, které uspokojí jak začátečníky, tak pokročilé tvůrce. Střihy jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné, ale zároveň přinášely profesionální výsledky. Ať už toužíte po elegantních večerních šatech, praktických každodenních kouscích nebo něčem mezi tím, Lucie Marková pro vás má řešení.

Střihy nabízíme ve dvou variantách:

  1. Elektronická verze – Ideální pro ty, kteří chtějí mít střih k dispozici okamžitě a preferují práci s digitálními soubory. Po zakoupení obdržíte střih ve formátu PDF, který si můžete sami vytisknout na domácí tiskárně nebo v copycentru.
  2. Tištěná verze – Pro ty, kteří preferují tradiční papírové střihy. Tištěné verze jsou dodávány na kvalitním papíře a připravené k okamžitému použití. Tištěná verze střihu obsahuje 1 vámi zvolenou velikost.

Proč si vybrat střihy od Lucie Markové?

Inovace a originalita: Každý střih od Lucie Markové je výsledkem dlouhého procesu návrhu, během kterého se klade důraz na každý detail. Její střihy jsou nejen funkční, ale také esteticky vyvážené, což zajišťuje, že výsledný oděv bude nejen krásný, ale i pohodlný a praktický.

1
2

 

Udržitelnost: Lucie Marková věří v odpovědný přístup k módě. Proto v jejích kolekcích najdete důraz na udržitelnost, ať už jde o volbu materiálů nebo minimalizaci odpadu při výrobě.

Variabilita: Střihy od Lucie Markové jsou navrženy tak, aby byly co nejvíce univerzální. Například její šaty s variabilními rukávy můžete nosit na různé příležitosti, a díky variabilním prvkům je snadno přizpůsobíte svému stylu nebo potřebám.

Široká nabídka velikostí: Uvědomujeme si, že každé tělo je jiné, a proto jsou střihy od Lucie Markové dostupné v široké škále velikostí. Od XS až po 7XL, každý si najde ten správný střih.

3
4

Jak začít?

Je to jednoduché. Stačí si na našem eshopu vybrat střih, který vás osloví, a rozhodnout se, zda preferujete elektronickou nebo tištěnou verzi. Elektronickou verzi obdržíte ihned po zaplacení na váš email, a můžete se tak do tvoření pustit okamžitě. Tištěnou verzi vám doručíme až domů, pečlivě zabalenou, aby se při přepravě nepoškodila.

Závěr

Věříme, že střihy od Lucie Markové vám přinesou nejen radost z tvorby, ale i pocit hrdosti z toho, že si můžete vytvořit vlastní módní kousky, které budou přesně odpovídat vašim představám a potřebám. Pokud máte chuť tvořit a hledáte inspiraci, prozkoumejte naši nabídku a objevte kouzlo, které Lucie Marková přináší do světa módy.

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům a objevte radost z tvorby s Lucií Markovou. Více informací a kompletní nabídku střihů najdete zde. Těšíme se na vaše objednávky a na to, co úžasného vytvoříte!